Aktiviteter

Kungsbergsområdet är en åretruntdestination med mycket att erbjuda. Kungsberget har gått från att vara skidanläggning till skidort, eller rättare sagt semesterort. Det finns mängder av aktiviteter både inom anläggningen men även i närområdet.

Varm choklad i skoterspåret


Sommaren erbjuder vacker natur, golf och bad, cykelturer, löpning och äventyrssporter med mera. Vintern har självfallet fokus på skidor; Utförsåkning i allt från gröna till svarta backar, längdskidspår för alla åldrar, pulka- och snowracerbackar, snowboardåkning och självfallet Kunsgbergets Snow Park för dig som gillar att hoppa och trixa. Vill du vila från skidåkandet kan du ta familjen med på en skoterupplevelse i den vackra naturen på fina skoterleder.

Massage efter golfrundan


Kungsberget ligger strategiskt placerat i landet vilket gör att det är nära till det mesta. Sandviken ligger knappt 20 minuter bort och erbjuder bland annat ett barn- och familjevänligt badhus, Parkbadet. Inte långt från Sandviken ligger Högbo Bruk, där du och din familj kan kombinera naturupplevelser med aktiviteter och kulturhistoria. Ni kan njuta av golf, kanotturer, fiske, mountainbiketräning och inlinesåkning med mera. Här finns även Höghöjds- och äventyrsbanan för den mer äventyrslystna, samt ett mysigt SPA när det är dags för återhämtning.

Hyllan välkomnar

Efter en dag fylld av intryck är det skönt att krypa in i sin egen lägenhet på Hyllan, för att vila ut inför en ny händelserik dag. Här har du och din familj ett åretrunt-anpassat boende med närliggande aktiviteter som harmonierar med årstiderna. Sommar och vintersemester två timmar från Stockholm.

ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG

Kungsbergshyllan - Bästa läget i Kungsberget!     E-post: info@kungsbergshyllan.se     Telefon: 073-663 76 97    © Kungsbergshyllan 2017