Om hyllan

OM HYLLAN


Hyllan bidrar till att Kungsberget går från att vara en skidanläggning till en skidort.

Skidparadiset så nära det kan bli


Hyllan med sitt fantastiska läge mitt i backen gör din vistelse både angenäm, enkel och bekväm. Du kommer att ha allt du behöver inom räckhåll. Suverän skidåkning med trevliga liftar, ski in/ski out boende och aktiviteter för hela familjen. Här finns fantastiska skoterleder och en mycket engagerad skoterklubb, Sandvikens Skoterklubb.


Endast två timmar från Stockholm ligger en av Sveriges

mest växande skidorter söder om fjällen.

Hyllan är det område i Kungsberget som har det mest attraktiva läget. Skidbacken finns utanför ytterdörren. En fin restaurang och bar hittar du i Ski Lodgen, granne med Hyllan. Bilen parkerar du på baksidan alldeles intill huset. Det är nära till allt och det ger en stor frihet för alla som är med, vilket gör vistelsen extra trevlig.


Då det dessutom nu byggts backar på den södra delen av berget så kommer Hyllan att omringas av backar från båda håll. Fallhöjden på det vackra Kungsberget passar de flesta fritidsåkare oavsett ålder.


Vi kan erbjuda 30 st exklusiva lägenheter om 56 m². I varje lägenhet blir det 6-8 bäddar.

Kungsbergshyllan - Bästa läget i Kungsberget!     E-post: info@kungsbergshyllan.se     Telefon: 073-663 76 97    © Kungsbergshyllan 2017