Lägenheterna

NYPRODUKTION

Hyllan Ski Lodges är nyproducerade, fullt utrustade och exklusiva bostadsrättslägenheter med ett ski in/ski out boende i världsklass.


Teknisk beskrivning


Grundläggning: Platta på mark

Bärande stomme: Trä

Bjälklag: Trä

Ytterväggar: Liggande panel, block med 45+195 mm isolering. Treglasfönster med Uvärde 0,9

Våningstrappor: Utvändiga trappor i stål

Taktäckning: Bandtäckt plåt

Uppvärmning: Golvvärme ansluten till fjärrvärmecentral.

Braskamin i de övre lägenheterna.

Ventilation: FTX återvinningssystem.

56 m² av HyllanVarje lägenhet innehåller ett fullt utrustat kök som ansluter direkt till ett stort allrum. I de övre lägenheterna kan man även njuta av en trevlig braskamin. Vardagsrummet har stora fönster mot skidbackarna. Givetvis en balkong eller veranda beroende på om det är bottenplan eller övre plan.


Alla lägenheter är självklart utrustade med bastu och tillhörande dusch. Toalett, tvättmaskin och torkskåp finner du i ett separat utrymme direkt till höger i hallen. Till varje lägenhet ingår förråd för förvaring av skidor, pulkor m.m. Parkering finns i direkt anslutning till husen.


Utrustning och inredning

Ytan för varje lägenhet är 56 m2. Lägenheterna är fullt möblerade och färdiga att bara flytta in i. Bredband och kabel-TV en självklarhet.

Sanitär utrusning: Samtliga lägenheter har helkaklade WC/dusch och bastu. Tvättmaskin samt torkskåp finns.

Kök: Samtliga lägenheter har induktionshälll, varmluftsugn, integrerad kyl- och frys och diskmaskin. Mikro samt köksfläkt. Fönsterbänkarna är av marmor.

Golvbeläggning: Klinker vid entré samt i dusch/WC. Övriga ytor ekparkett.

Väggbeklädnad, tak: Målade väggar samt fondtapet, målade tak. Övrig utrustning: Samtliga lägenheter är fullt utrustade för uthyrning med möbler, husgeråd, LED Smart -TV och bredband (fiber) allt enligt Kungsberget Fritidscenter AB´s uthyrningsstandard. Braskamin ingår i de övre lägenheterna.

Kungsbergshyllan - Bästa läget i Kungsberget!     E-post: info@kungsbergshyllan.se     Telefon: 073-663 76 97    © Kungsbergshyllan 2017